21. tammikuuta 2014

Sirius


Eksyin tässä yksi päivä
kirpparille katselemaan.
Nurkassa oli kasa
vanhoja puulaatikoita.
Pari euroa kipale.

Vaikea arvata
mitä tästä seurasi.
Matka kassan kautta ulos.
Tietty.

Laatikoiden päissä
on hauskat tähtikuviot
ja yhden laatikon
reunaa koristaa
SIRIUS teksti.
Edit: ovat kuulemma
vanhan juomatehtaan
pullolaatikoita.

Toisessa on sisälle
sudittu vaaleanpunaista
ja molemmat ovat
likaisen vihreitä.
Eli tuunattavaa
riittää.

Mutta mitäs
näille sitten tekisi?
Hiotaan. ja maalataan?
Valkoiseksi.
Vai mustaksi.
Vai jätetäänkö
puunväriseksi.

Ehdotuksia pliis.

Muutes. Se on tänään
päivän pituus.
Tasan  5h 58m 44s.
Kohta jo melkein kuusi
tuntia.
Valoa.
Ei sillä.
että minuutteja
täällä laskisin..

20 kommenttia:

  1. Vautsivau! Hieno löytö ja mainiot ajatukset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä sormia syyhyää päästä näiden kimppuun, en vain ihan tiedä mitä sitä tekisi :)

      Poista
  2. Mä en tekis noille muuta kuin puhdistaisin :) Hauska väriyhdistelmä, vaikkei alkuperäinen olekaan, vihreä ja pinkki siis. Tosin taitaa olla ihan väärät värit teidän kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan kiva yhdistelmä on, vaikka ei tosiaan meidän värit olekaan. Se on vaan se vaaleanpunainen niin huonosti maalattu päälle että lohkeilee rumasti. Pakko se on varmaan hioa suurimmat maalit pois :)

      Poista
  3. Onpas kivat lootat! Noihinhan sopii mainoiosti mikä väri vaan. Mustana tai valkoisena toimii ihan hyvin. Tai miten ois keltainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla muutes aika herkku kaksvärisenä. Täytyy kattoo miten hyvin saan ne hiottua, jotenki houkuttais semmonen ihan puunvärikin :)

      Poista
  4. Voi, ite ootan tuota ihmettä että omalle kohdalle osuisi jotain eeees, kivoja laatikoita.
    Mää jättäsin noin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen joo odotellut että kirpparilta sattuisi silmään kivoja puulaatikoita, niitä on vaan todella harvassa, varsinkin täällä Islannissa :D Täytyy katsoa mitä mä päädyn nyt näille tekemään ;)

      Poista
  5. Voi miten hienot...kelpais kyllä minullekin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks oo makiat. Hitsi kun ei ehdi niiden kimppuun vielä, kun on synttäriviikko täällä meillä, mutta kyllä pian pian!! :D

      Poista
  6. voi että, kelpaisi myös minulle! hioisin vain ne pitkät sivut ja jättäisin ne puunvärisiksi. päädyt saisivat jäädä alkuperäisenä, pieni puhdistus ja muisto laatikoiden historiaa jää näkyviin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain eilen lisätietoa näistä, ovat kuulemma vanhan juomatehtaan pullolaatikoita. Alkujaan olleet ihan puunvärisiä, edellinen omistaja on ne varmaankin vihreäksi (ja vaaleanpunaiseksi?) maalannut. Kyllä minä luulen, että yritän saada maalit pois mahdollisimman hyvin, mutta hellävaroen ja katson missä kunnossa ovat ihan puupinnalla. Tykkään kyllä että näkyy että tavaralla on historia, se tekee niistä mielenkiintoisimpia. :)

      Poista
  7. No voi ÄÄÄKS mikä löytö!! Kelpais vallan mainiosti tännekin parin euron pullolaatikot :) Varmaan rapsuttelisin varovasti maalin pois ja kattosin mitä tuleman pitää. Jos eivät ole sen jälkeen siistissä kunnossa niin mustaksi maalaisin :) Ehkä liitutaulumaalilla yms.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ääks indeed. Olin hiukka innoissani kun ulos sieltä kirpparilta kipsuttelin :D Rapsuttelen maalit pois ja kattelen mitä täältä löytyy alta. Toivottavasti on ok kunnossa maalin alla :)

      Poista
  8. Minusta nuo on herkun väriset tuollaisena. Tuo on jotenkin todella sympaattinen väriyhdistelmä, kalpea vaaleanpunainen (ei näytä kuvassa varsinaisesti pinkiltä) ja armeijanvihreän kalvakka versio. Mutta tokihan ne pitää saada omaan sisustukseen istumaan. Näin taannoin Eurokankaassa juuri noilla väreillä pitsiä, ja oli melkein pakko ostaa vaikkei mulla olis sille mitään käyttöä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aika hauska yhdistelmä on tosiaan :) Ainoa ongelma on,että maalit on sudittu tosi huolimattomasti ja sisältä vaaleanpunainen lohkeilee isoina lastuina. Eli pakko varmaan näyttää hiomapaperia näille :)

      Poista
  9. Oi mitä löytöjä! Itse jättäisin toisen (ulko/sisä)puun väriseksi ja toisen maalaisin valkoiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hauska idea tämäkin. Täytyy katsoa mitä niille nyt loppujen lopuksi tapahtuu :D

      Poista

Vai mitä sanot?